Velkommen til Assentoft hundesalonJeg blev uddannet hundefrisør tilbage i 2005 hvor jeg færdiggjorde den 3 årige mesterlære hundefrisør uddannelse i Farmland Randers. 

Siden har jeg holdt mig godt opdateret i de nyeste klippeteknikker og racestandarder med kurser i Asien Fusion Style, Chinese Chrested, Schnauzer trim, trim af West Highland White Terrier og meget mere. 


Min store interesse for faget og hunde generelt har igennem tiden givet mig masser af viden om hundeernæring og allergier, bl.a. fra min tid ved dyrlægen i Hornbæk og fra mange års erfaring.

Mit navn er Michelle årgang 1981, gift med Michael og sammen har vi 2 menneske børn og 2 hunde børn. Baby, en Leawitt Bulldog og Magda en Shih Tzu.

Jeg har siden barndommen altid elsket dyr, hjemme havde vi akvariefisk og katte, senere fik vi hunde og jeg selv fik en undulat. Det blev senere også til marsvin og kanin.

Min første egen hund var Izabell, en Fransk Bulldog, som jeg overtog da hun var halvandet år.
Michael og Jeg fik sammen Rottweileren Ronja og Bulldoggen Ebbe da vi flyttede sammen. Så man kan godt sige, jeg har hjerte for alle dyr, uanset størrelse eller art.

Mit mål er at drive min lille hundesalon i Drastrup ved Assentoft som forbliver lille, forstået på den måde, at jeg ikke vil soignere hunde på samlebånd, her skal være tid, hygge og fleksibilitet, kort sagt en lille hyggelig og hjemmelig hundesalon, hvor alle er velkommen.

Fokus på udsattes kæledyr
Udsendelse fra tv

Tv2 østjylland
Artikel fra avisen
Åbning af salonen

DinAvisRanders
For 20 år siden
Lærepladsen

Avisartikel
OnlineBook
Bestil tid

Book tid